Personal

Det är vi som jobbar här.

Adrian Bäckman

Ägare. Jobbat i Stockholm i 9 år på bland annat Richie/Teatergrillen och Undici. Flyttade hem för att uppfylla sin barndoms dröm genom att driva Nautical tillsammans med Peter och Johan. Intresserad av design och inredning, med en pojkdröm om att bli Formel 1 förare.

Johan Gröndahl

Ägare. Har jobbat som kock sedan år 2000, och drivit Nautical sedan 2004. Gillar kött, kräftor och vin. Om jag inte var kock skulle jag antagligen vara pilot på Finnair. Gick i restaurangskolan med Peter och Adrian.

Peter Sundblom

Ägare. Har jobbat som kock sedan år 2000, varav 5 av dem i Stockholm på bl.a. Riche/Teatergrillen, Pontus In The Greenhouse och Pontus! Gillar kött, fisk och vin. Om jag inte var kock skulle jag vilja vara yrkesattackdykare. Gick i restaurangskolan med Johan och Adrian.

Johan Ekholm

Fågelskådande hovmästare och sommelier. Flyttade till Åland 1998 från Borgå för att studera på restaurangskolan. Har jobbat på olika rederier innan han började på Nautical.  

John Bengts

Kock. Slitvarg med ambitioner att öppna ett Creperi med sin sidekick Kevin. 

Kevin Lindqvist

Ung kock med höga ambitioner. Slitvarg som vill öppna ett Creperi med sin wingman John. 

Rina Pernell

Ida Hildén

Ida är en glad och sprallig tjej från Finström. När Ida var liten drömde hon om att bli flygvärdinna eller delfinskötare!